קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

חזה ברווז עם אננס-Chutney דובדבן

חזה ברווז עם אננס-Chutney דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז עם צ'אטני אננס-דובדבן. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חומץ בלסמי, דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז עם צ'אטני דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק.

הוראות

1
כדי להכין chutney, לשלב הראשון 9 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 10 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
כדי להכין ברווז, לחמם מחבת גדולה, כבדה מצופה ספריי בישול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים ברווז עם מלח ואבקת חמישה תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
להוסיף ברווז למחבת; לבשל 4 דקות. הפוך ברווז מעל. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים ברווז על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בואו לעמוד 5 דקות.
7
חותכים ברווז לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
הוסף chutney וכוסברה למחבת; לבשל מעל חום בינוני 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים צ ' אטני עם ברווז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ברווז שלםברווז שלם