חזה ברווז צרוב חמישה תבלינים עם Jus בלסמי
חזה ברווז צרוב חמישה ספייס עם Jus בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמישה תבלינים אבקת, מלח, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזה ברווז צרוב חמישה תבלינים עם Jus בלסמי, חצאי חזה ברווז צרוב עם הפחתת דובדבן בלסמי, ו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה וכבדה לאטימה עצמית, לשלב את השום, זנגביל, אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל.
מוסיף את השדיים ברווז, חותם, ומקרר לפחות 1 שעה או עד 24 שעות.
הסר מהמקרר 1 שעה לפני הבישול.
מחממים התנור ל 400°f / 200°C / גז
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ. לצרוב את השד ברווז, צד העור למטה, במשך 5 דקות; לפנות לצרוב במשך 5 דקות בצד השני.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 5 דקות עבור מדיום-רייר.
להעביר את שדי הברווז לצלחת ולשמור על חם.
כדי ליצור jus בלסמי, לשפוך את השומן מהמחבת. להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את היין, ומערבבים לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים כדי להפחית את היין בחצי.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים כדי להפחית עוד כמה דקות.
חותכים את שדי הברווז לפרוסות אלכסוניות ומגישים טפטף עם jus בלסמי.
Reprinted with permission from The Winemaker Cooks by Christine Hana, © 2010 Chronicle Books