קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות49
מגזין

חזה בריסקט חמוץ מתוק

חזה בריסקט חמוץ מתוק
המתכון חמוץ מתוק בריסקט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם בצל, ציפורן מ 1 ראש שום, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. נסו חזה בריסקט מתוק ומתובל, בריסקט מטוגן עם תפוחי אדמה מתוקים, ו חזה בקר חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לשפשף חזה בקר בנדיבות עם מלח ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שמן צמחי למחבת מעיל שווה וכאשר השמן חם והוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים את חזה הבקר וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר את חזה הבקר לתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מוסיף את הירקות למחבת סאוט. מבשלים עד שהם מתחממים ומתחילים להתרכך, כ -5 דקות. ואז לשפוך את הירקות על חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לטאטא יחד את העגבניות, סוכר, מלאי וחומץ בקערת ערבוב ואז לשפוך אותו לתוך אותו מחבת סאוט. מבשלים במשך כמה דקות כדי לקבל את כל הטעם מתוך המחבת, ולאחר מכן לשפוך מעל חזה. זה צריך להיות לפחות 3/4 של הדרך שקוע בנוזל. מכסים את המנה באופן רופף בנייר אלומיניום ואופים במשך 8 עד 10 שעות עד מכרז והבשר מתחיל להתפרק. חותכים דק ומגישים עם ירקות ונוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות