קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות61
מגזין

חזה הודו אפוי ברוטב עם אפונה אנגלית מוקרם קומפוט חמוציות

חזה הודו אפוי ברוטב עם אפונה אנגלית מוקרם קומפוט חמוציות
חזה עוף Herbed ברוטב עם אפונה אנגלית מוקרם קומפוט חמוציות דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1493 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, טחון כלספייס, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. מתכונים דומים: חזה הודו אפוי ברוטב עם אפונה אנגלית מוקרם קומפוט חמוציות, חזה הודו חמוציות עם רוטב, ו חזה הודו לבישול איטי עם רוטב חמוציות-בצל.

הוראות

1
עבור חמוציות: בסיר מעל חום בינוני-גבוה להביא את חמוציות, מיץ תפוזים גרידה, allspice, וסוכר לרתיחה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שקליפות האוכמניות מתחילות להתפוצץ, 10 עד 12 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה הנוזל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
3
עבור טורקיה: למזג את עשבי תיבול טריים, מלח, ופלפל עם 1 כף שמן לשפשף על שד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השארי1 כף שמן. לצרוב את השד טורקיה עד השחמה, להפחית את החום, להעיף את השד, ולהוסיף את ציר העוף כדי למלא את המחבת עד 1/4 אינץ'. מכסים את המחבת ומבשלים עד מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את טורקיה מהמחבת ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את מחבת טורקיה על חום בינוני, מערבבים את הקמח, ומקציפים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את ציר העוף, קורנית, ומרווה. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות עד מעובה. מסננים רוטב למחבת נקייה ומקציפים בחמאה. שמור על חום נמוך כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
עבור האפונה: להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. מחשיך את האפונה ומנקז אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את המים מהמחבת. באותו סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל הלבן ומקציפים יחד עד לקבלת חלקה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיף את השמנת, להפחית את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הגבינה והאפונה, בישול עד מעובה ואפונה מתרככים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
לתפוחי האדמה: לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה על ההטיה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום גבוה וחום עד כמעט עישון. (חשוב שיהיה לך חום גבוה אז אתה מקבל בראונינג טוב!)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה למחבת ומבשלים 3 דקות בצד אחד. הפוך את תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בעירית. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
עבור ציפוי: צלחת את האפונה מוקרם במרכז הצלחת. פורסים את חזה טורקיה על הטיה ומניחים על גבי האפונה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
רסס את רוטב החמוציות בצד האפונה. כפית את הרוטב על חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף (מספיק כדי למלא מחבת עד 1/4 אינץ')ציר עוף (מספיק כדי למלא מחבת עד 1/4 אינץ')2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1גבינת פרמזן מגוררתעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה טרייהאפונה טרייה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ1sprigטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק4קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1גבינת פרמזן מגוררתשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זרעי ענבים, מחולקשמן זרעי ענבים, מחולק1צביטהצבטו את כל השטחצבטו את כל השטח2קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לבן טחוןמלח ופלפל לבן טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1כתום, מקונן ומיץכתום, מקונן ומיץ2קרום: פירורי קרקר גרהםפרמזן מגורר או פקורינופרמזן מגורר או פקורינו1תפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet1עלה מרווה טריעלה מרווה טרי2קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל1חזה הודו חצי, עור-על, ללא עצמות, tenderloin הוסרחזה הודו חצי, עור-על, ללא עצמות, tenderloin הוסר2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר