חזה הודו חסין תקלות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 732 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח, פלפל, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות מתכונים דומים: תרנגול הודו בריח חסין תקלות, תרנגול הודו צלוי חסין תקלות, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הרגליים והכנפיים מתרנגול ההודו, או שיש הקצב שלך לעשות את זה. מלאי למניות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
שים חזה הודו לסיר גדול או הוכפל שקית ניילון נקייה. כאשר תערובת מי מלח הוא מקורר לחלוטין, יוצקים מעל טורקיה ומניחים במקרר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יש לשטוף תחת מים קרים צלולים במשך 5 דקות, לנקז היטב להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
בקערה קטנה, לשלב תבלינים יבשים גרידת לימון. לשפשף טורקיה עם שמן קנולה, מפזרים קלות לשפשף על טורקיה, כל לשפשף נוסף יכול להיות placeed בחלל. לכסות באופן רופף, לקרר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
כסף ללא נעליים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר מהמקרר ולתת לנוח על הדלפק במשך 15 דקות
7
מחממים תנור ל 425 מעלות f בעוד טורקיה נחה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
במחבת אפייה גדולה ועמוקה, המצוידת במתלה, מניחים את צד חזה ההודו למטה וצולים במשך 35 דקות. בזהירות להפוך את טורקיה מעל ולהפחית את החום ל 375 מעלות F. להמשיך לצלות את טורקיה במשך 1 שעה 45 דקות או עד הטמפרטורה בחלק העמוק ביותר של השד קורא 170 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. הקפד לבדוק ציפור כל 15 דקות לאחר השעה הראשונה עברה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
להוציא מהתנור, אוהל רופף עם נייר, לתת מנוחה במחבת במשך 10 דקות. לגלף ולשרת באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בסיר גדול, משלבים 3 ליטרים של מים, 1 כוס מלח כשר, סוכר חום, מולסה, עלי מרווה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין