חזה הודו ממולא במצות ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו ממולא עם מצות ושומר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 350 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שומר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: חזה הודו ממולא בנקניק, שומר וצימוקים זהובים, מצות-חזה ממולא של עגל, ו שומר ושד הודו צלוי כמון עם רוטב טימין.
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות. להפחית את החום עד בינוני ולהוסיף שומר, סלרי, 1/2 כפית מלח, ואז לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שומר וסלרי הם זהובים ומכרז, 10 עד 12 דקות.
מעבירים ירקות לקערה כדי להתקרר.
להשרות צימוקים במים רותחים-חמים כדי לכסות 5 דקות, ואז לנקז היטב לקצוץ.
יש לשטוף מצה במסננת תחת מים זורמים חמים עד שהתרכך, 15 עד 30 שניות.
מסננים, הקשה בעדינות על מצות כדי לחלץ עודפי מים.
מוסיפים ירקות יחד עם ביצה, פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומערבבים עד בשילוב.
מערבבים יחד 1 כף שמן, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, וזרע שומר טחון בקערה קטנה.
מסדרים 1 חצי שד, צד עור למטה, לאורך על משטח העבודה, עם קצה דק יותר, הצביע קרוב אליך. החל בחלק העליון( חלק עבה), חזה לחתוך חצי לאורכו באמצע, אבל לא כל הדרך עד משטח העבודה, עם סכין boning או סכין חדה, קטנה, לעצור על 1 אינץ ' מקצה הקרוב אליך. לאחר מכן, הפיכת סכין אופקית, לחתוך חזה תרנגול הודו פתוח משני הצדדים כמו ז ' קט ספר, החל חתך לאורכו, כדי ליצור 2 דשים. פתח דשים, ואז לשים את השד butterflied בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף.
Pound טורקיה עם צד שטוח של כדור בשר או עם מערוך עד 1/2 אינץ ' עבה. פרפר ולשטח חצי השד הנותר.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
הסר גיליון העליון של פלסטיק לעטוף מ 1 השד חצי לטפוח טורקיה יבש. לסדר עם צד קצר קרוב אליך ועונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. תלולית של מלית במרכז, משאיר גבול 1 אינץ ' בכל צד ארוך. מקפלים קצה קצר קרוב אליך על מלית כדי לצרף, בעדינות לחיצה על מילוי, ואז רול כדי ליצור גליל (לא להתגלגל חזק מדי, או מילוי יחמוק מקצוות). עניבה מגולגלת חזה הודו לרוחב במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח. העונה הנותרים השד טורקיה חצי עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל, ואז דברים, רול, לקשור באותו אופן.
לשפשף שמן שומר על כל צלי מעיל.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת קלייה כבדה גדולה flameproof מפוספס על פני 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
הוסף צלי (עמדה 1 צלי מעל כל צורב) וצרוב, פונה עם מלקחיים, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל. מכסים את המחבת בחוזקה עם נייר כסף טורקיה צלוי בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של כל צלי (לגעת מלית) רושם 74°, 35 עד 40 דקות.
להעביר צלי ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות לפני חיתוך.
בעוד צלי לעמוד, במחבת צלייה בפישוק על פני 2 מבערים על חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להוסיף 1 1/2 מרק כוסות ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב, וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם כ 1 כוס, 2 עד 3 דקות.
לטאטא יחד הנותרים 1/4 מרק כוס עמילן תפוחי אדמה לטאטא לתוך רוטב, ואז להרתיח, לטאטא, עד מעט מעובה, 1 עד 2 דקות.
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך סירת תחתית ולרפרף את כל שומן.