חזה הודו צלוי בעשן עם רימון-זיגוג טימין
חזה הודו צלוי בעשן עם זיגוג רימון-טימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 482 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לכם פלפל, סוכר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: איך להמליח ולעשן חזה הודו, שומר ושד הודו צלוי כמון עם רוטב טימין, ו חזה הודו צלוי עם רוטב שמנת ורוטב רימונים חמוציות.
הוראות
להשרות שבבי עץ במים 1 שעה; לנקז היטב.
לקצץ עודף שומן מטורקיה. לשחרר את העור מן השד על ידי החדרת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב 2 כפיות קורנית, 1 1/2 כפיות מלח, פלפל, ושום, ערבוב היטב. לשפשף תערובת קורנית תחת עור משוחרר.
שמן חום בסיר קטן מעל חום בינוני-גבוה; מערבולת למעיל.
להוסיף 1 כפית תימין הנותרים, נשאר 1/2 כפית מלח, ושאלות; לטגן במשך 2 דקות.
מוסיפים מיץ וסוכר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד סירופ מופחת כ 1/2 כוס.
כדי להכין את טורקיה לצלייה עקיפה, להסיר מתלה גריל. מחממים את הגריל עד בינוני גבוה באמצעות שני המבערים. לאחר ההתחממות מראש, כבה את המבער השמאלי (השאר את המבער הימני דולק).
מניחים 1 שבבי עץ כוס על אלמנט חום בצד ימין.
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית על אלמנט חום בצד שמאל (לא מחומם).
יוצקים 2 כוסות מים במחבת. מתלה גריל עם ספריי בישול, ומניחים על הגריל.
מניחים את ההודו על מתלה גריל מכסה מבער שמאלי. כיסוי וגריל במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מדחום רושם 165, מפנה באמצע הדרך במהלך זמן הבישול.
מוסיפים את שארית 1 שבבי עץ כוס באמצע הדרך במהלך זמן הבישול, ומברישים את טורקיה עם חצי תערובת רימון במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול.
בואו לעמוד 30 דקות. להיפטר מהעור.
מגישים עם תערובת רימונים הנותרים.