חזה עוף מוקפץ ממולא בגבינה ובשר חזיר
חזה עוף מוקפץ ממולא בגבינה ובשר חזיר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ליווי: גרגיר הנחלים, אורז, יין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר וגבינה חזה עוף ממולא, בשר חזיר וגבינה-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולא בגבינת פימיאנטו (מתכונים דומים).
הוראות
הנח כל חצי שד, צד עור למעלה, לאורך על קרש חיתוך. מחזיק סכין חדה במקביל לעבוד משטח ומתחיל בצד ארוך, חזה לחתוך כמעט חצי אופקית (לא כל הדרך), ואז לפתוח אותו כמו ספר.
כיסוי חצאי חזה נפתח עם חתיכת פלסטיק לעטוף בעדינות להלום כל אחד עד עובי 1/2 אינץ ' אפילו עם pounder בשר או מערוך.
הסר ניילון לעטוף לכסות חצי השד נפתח עם 1 פרוסת בשר חזיר 1 פרוסת גבינה, תוחב בכל קצוות בולטים.
מברשת קצה של עוף עם קצת ביצה, שמירה על שארית, ולאחר מכן לקפל כל שד לשניים כדי לצרף בשר חזיר וגבינה.
לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך. בעוד חמאה הוא חימום, במהירות מברשת יותר ביצה על התפר של כל שד שוב, ואז לדלות את השדיים בקמח, רועד מעל עודף. עוף מטוגן, מתהפך פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מוסיפים את כף הנותרים למחבת, ואז מטגנים פטריות ושאלות, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים יין ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד היין מופחת על ידי כמחצית, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים שמנת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כמחצית, על 6 דקות. מערבבים בכל מיצי עוף שנצברו על צלחת ורוטב העונה עם מלח ופלפל.