חזה עוף עם פטריות ואספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף עם פטריות ואספרגוס. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, כיכר לחם, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו חזה עוף עם פטריות פורטבלה, חזה עוף עם פטריות ופריזה נבולה, ו חזה עוף עם כרישה ופטריות אקזוטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות מערוך או פטיש בשר.
עוף גריל, מכוסה במכסה גריל, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים בצל ירוק לגריל (אם תרצה), ועוף ובצל גריל 4 עד 5 דקות או עד העוף הוא השחמה ועשה.
הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס. לבשל אספרגוס הבא 2 מרכיבים בשמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מוסיפים צלפים ומיץ לימון; מבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
הסר מהחום; מערבבים בשמיר וחמאה, ערבוב עד החמאה נמסה.
מניחים עוף ובצל על לחם, ומעל עם רוטב.