חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1666 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 123 גרם שומן. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו את העור על חזה עוף, תפוחי אדמה זהב יוקון, כרובית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. נסו Celeriac & Yukon Gold Purée, פירה של יוקון זהב תפוחי אדמה עם פרמזן, ו זהב יוקון ופרה שומר עם חמאת רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: טחנת מזון
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ללטף את חזה העוף יבש עם מגבת נייר. מעיל מחבת בינונית עם שמן זית, ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים את העור בצד לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור הוא זהוב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הצד השני של השד במלח, ולאחר מכן להעיף את העוף ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את השד למחבת גיליון, אוהל רופף עם נייר כסף ומניח בתנור עד שהרוטב נגמר ואתה מוכן צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את השמן העודף מן המחבת לפני החזרה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את מיץ קלמנטיין, עליונות קלמנטיין וחומץ, מגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת. מערבבים את הקורנית ואת צ ' ילי ולתת את הנוזל להפחית בחצי לפני לשפוך את ציר העוף ומלח קמצוץ. המשך לבשל עד שהמניה תפחת. לטעום את הרוטב, לוודא שזה טעים, ולאחר מכן להסיר את גבעול הקורנית ומתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות מעובה וקצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
Clementine
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להניח את מחית זהב וכרובית יוקון על החלק התחתון של הצלחת, ולאחר מכן לחתוך את חזה העוף ולאוורר את הפרוסות על גבי. כפית חלק מהרוטב על ומסביב העוף, ומקשטים עם הקלמנטינות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
זיתים בשלים שלמים
Clementine
תפוח אדמה זהב יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
חצי את תפוחי האדמה, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הכרובית גם כן, ולאחר מכן לכסות את תפוחי האדמה על ידי 2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מפזרים בנדיבות עם מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ולהביא לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
להביא את השמנת לחלודה בסיר קטן. בינתיים, להעביר את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים כמחצית מהשמנת החמה ו-1/2 מהחמאה ומערבבים בכוונה עד לשילוב יסודי. חזור על תהליך זה עם שאר השמנת והחמאה עד incorporated. טעם לתיבול (כנראה תצטרך להוסיף מלח), ומגישים חם.
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.