חזיר גולש עם תפוח ובצל
חזיר גולש עם תפוח ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים מעונן, תפוחים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו תפוח ובצל לשרת עם חזיר, צלעות חזיר בצל תפוחים, ו בצל-צלעות חזיר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך; להסיר עם כפית מחוררת. לטף את החזיר יבש עם מגבות נייר, להוסיף את טפטוף בייקון חם ולאפשר את הבשר כדי ליצור קרום משחי. הפוך את החזיר, לבשל עד הצד השני הוא השחמה ולאחר מכן להתפורר חזיר עם כף עץ. מתבלים במלח ופלפל.
בעוד חזיר חום, לקלף ולקצוץ את התפוחים.
מוסיפים את החזיר יחד עם טימין, פלפלים צ ' ילה, בצל ועלה דפנה ומערבבים כדי לרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הפפריקה, כוסברה וכמון ומערבבים במשך 1 דקה. להחזיר את הבייקון למחבת ולהוסיף את ציר העוף, סיידר ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד מעובה חזיר הוא רך (עבור כתף לחתוך ביד).
להוסיף קצת יותר מלאי או מים אם גולש מתייבש מהר מדי.
כדי לשרת, לבשל את האטריות ולזרוק עם חמאה. מערבבים בשמיר ופטרוזיליה. מלא קערות הגשה עם האטריות ומצקת של גולש. למעלה עם גבינה ושמנת חמוצה.