בשר חזיר וכופתאות צ'ייב עם שרימפס מיובש עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 75 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חזיר וכופתאות צ'ייב, חזיר וכופתאות צ'ייב, ו כופתאות חזיר ושרימפס (Shu Mai).
הוראות
1
לעשות בצק
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, מלח, ו 1 כוס מים רותחים. באמצעות כף עץ, לערבב עד הבצק יוצר כדור שאגי, ולאחר מכן להעביר משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ומבריקה, 6 עד 8 דקות. (לחלופין, לערבב ללוש באמצעות מיקסר חשמלי מצויד וו בצק; זמן לישה יהיה קצר יותר.) לעטוף בקלילות בניילון נצמד ולתת לנוח בטמפרטורת החדר 20 דקות.
קו אפייה גדולה עם מגבות נייר ואבק בקלילות עם קמח. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות אפילו. על משטח מקומח קלות, באמצעות כפות הידיים, לגלגל כל חתיכה לתוך יומן בקוטר 3/4 אינץ'. באמצעות סכין משוריינת, לחתוך כל בול עץ לחלקים באורך 1 אינץ'.
מניחים 1 כף גדושה מילוי במרכז העטיפה, ולאחר מכן לקפל עטיפה במחצית ללא קצוות איטום, חופן חצי ירח (צד למעלה פתוח) בין האגודל והאצבעות בעדינות tamping למטה מילוי עם יד אחרת כדי לשמור על קצה עטיפה ללא מילוי.
12
באמצעות אגודל ואצבע המורה של יד שמאל, להתחיל צובט קצוות של עטיפה יחד תוך דחיפת קצה 1 לתוך קפלים זעירים עם האגודל של יד ימין. המשך קפלים וצביטה על פני חצי עיגול שלם עד עטיפה אטומה (צד לא מחומם יהיה עקומה באופן אוטומטי). הגדר כופתה, קצה אטום למעלה, על תבנית אפייה וחזור עם עטיפות שנותרו ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
כדי כופתאות קיטור
14
בסיר גדול עם מכסה הדוק הולם, להביא 1 1/2 אינץ ' מים לרתיחה. Steamer מתכת שמן קל (אם באמצעות במבוק, קו עם עלי כרוב כדי למנוע דבק) ולהגדיר במחבת. מסדרים כופתאות, קצוות אטומים למעלה, על קיטור, כיסוי, וקיטור עד המילוי הוא מוצק ועטיפות מעט שקופים.
במחבת גדולה lidded nonstick סאוט על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן צמחי עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיפים 13 עד 14 כופתאות, צדדים קפלים למעלה וצדדים לא נוגעים, ומיד לשפוך מספיק מים קרים לבוא באמצע הצדדים של כופתאות (השתמש טיפול; שמן עלול להתיז). מכסים ומבשלים עד שהנוזל מתאדה ותחתית הכופתאות פריכות וזהובות, כ -10 דקות. (השתמש במרית כדי לשחרר ולהרים קצוות כדי לבדוק תחתית; להחליף מכסה ולהמשיך לבשל במידת הצורך, בדיקה לאחר 1 עד 2 דקות.)