חזיר חמוץ מתוק בסיר איטי
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל סיני. נסו להכין חזיר חמוץ מתוק בסיר איטי בבית. מתכון זה מנה ל-4 מנות . לבמנה עיקרית זו יש 690 קלוריות , 82 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. 21 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם מלח, שום, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -19 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון Spoonacular של 97% , המנה הזו מדהימה. חזיר קהלואה בסיר איטי עם רוטב אננס צ'ילי מתוק , נתח חזיר בסיר איטי עם רוטב תפוחים טימין ועלי נענע , וחזיר וגרגירי חומוס בסיר איטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
סדרו את תפוחי האדמה והבצל בתחתית סיר הבישול האיטי.
מניחים את בשר החזיר על גבי תפוחי האדמה והבצל.
בקערה בינונית, טורפים יחד מים, קטשופ, חומץ, סוכר, רוטב סויה, חרדל, פלפל שחור ומלח.
יוצקים את התערובת על בשר חזיר.
כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 6 עד 8 שעות או על אש גבוהה במשך 3 עד 4 שעות.
פורסים את בשר חזיר לרוחב לפרוסות דקות ומגישים 12 אונקיות לארוחה זו.
מגישים עם כל תפוחי האדמה, הבצל והרוטב.