קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני

חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני
חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, חומץ בלסמי, חומץ יין אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, רוטב טמפורה יפני, ו סרדינים טמפורה עם רוטב טונאטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את כל הנוזלים, הסוכר והג ' לפנו לבלנדר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבזיליקום והנענע ודופק 5 עד 6 פעמים. טבחים הערה: כדי הדופק: בלנדר צריך להיות מופעל במהירות גבוהה, ולאחר מכן כבוי.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את השום ואת הדופק 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוציאים את הרוטב מהמיקסר לקערה ומניחים לנוח 1 שעה לפני השימוש במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בקערת ערבוב מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, מערבבים היטב. לאחר מכן, לטאטא את הביצה, מי סודה, וחומץ. שמור על טמפורה קרה עד לשימוש, ואז מערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
בקערת ערבוב מוסיפים את החמאה ותבלין הקג ' ון ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את החזיר ומשרים למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
בסיר טיגון עמוק או בתחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע דפנות הסיר, ל -350 מעלות פרנהייט והתנור ל -300 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר את חזיר טופס המרינדה ולהוסיף אותו הבלילה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מוציאים את החזיר מהבלילה, 1 פרוסה בכל פעם, ומוסיפים בזהירות לשמן החם. מטגנים עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. בישול חזיר צריך להיעשות 2 עד 3 קבוצות. מסדרים את החזיר על תבנית גיליון ושומרים עליו חם בתנור שחומם מראש ל -300 מעלות צלזיוס. לאחר שכל החזיר התבשל, חלקו את החזיר על צלחות הגשה והגישו עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי