חזיר, כרוב כבוש וכופתאות
חזיר, כרוב כבוש וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ קראוט, כרוב כבוש, בשר חזיר צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו כרוב כבוש, כופתאות, עם פרקי אצבעות חזיר, חזיר או נקניקיות, צלעות, כרוב כבוש וכופתאות, ו תבשיל נקניק וכרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלי חזיר לתחתית של סיר איטי ומכסים עם כרוב כבוש עם מיץ, רסק תפוחים, סוכר חום, בירה 1 יכול. הגדר סיר גבוה, כיסוי, ומבשלים 3 שעות. להפחית את החום נמוך לבשל 4 שעות נוספות.
כ 1 1/2 שעות לפני הגשת זמן, מים חמים עם קישוטים חזיר שמורות בסיר גדול על אש נמוכה ומבשלים לעשות מרק, כ 45 דקות. מסננים מרק, להשליך קישוטים, ויוצקים שנותר פחית בירה ומיץ קראוט לתוך מרק רותח. מביאים את המרק לרתיחה.
מערבבים תערובת אפייה וחלב בקערה כדי להפוך את הבצק דביק. טיפה על ידי כפות לתוך מרק רותח. להפחית את החום נמוך, לכסות, כופתאות ומבשלים במשך 10 דקות; לחשוף ומבשלים עד כופתאות נקבעים, על 10 דקות יותר. עבור כופתאות לעיסה, להרתיח עוד כמה דקות.
הסר כופתאות מן המרק עם כפית מחוררת ולהעביר לקערת הגשה.
מגישים חזיר עם קראוט מבושל וכופתאות בצד; מרק מעובה כפית על כופתאות.