חזיר מאודה וכופתאות Jícama יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 73 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזיר טחון, שום, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כופתאות חזיר מאודות, חזיר מאודה וכופתאות שרימפס, ו חזיר מאודה וכופתאות כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקלילות להקציף ביצה לבן בקערה גדולה, ולאחר מכן להקציף זנגביל, שום, שמן בוטנים, שמן שומשום, רוטב סויה, עמילן תירס, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף jicama, בצל ירוק, חזיר ומערבבים יחד עם הידיים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1
עטיפות wonton נפרדות ולארוז מחדש בערימות של 1
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים דרך כל ערימה עם חותך עוגיות ולהשליך קישוטים. מסדרים 6 סיבובים על משטח עבודה (לשמור על סיבובים שנותרו מכוסים בניילון נצמד) ותלים כף קטנה מילוי במרכז כל אחד. לחות קלות קצה של עטיפות עם אצבע טבול במים. עבודה עם 1 בכל פעם ולהשאיר כופתה על משטח שטוח, לאסוף קצה של עטיפה סביב הצד של מילוי, עטיפה קפלים כדי ליצור כוס הקשה על קפלים נגד מילוי (להשאיר כופתה פתוחה בראש). לשטח מילוי סומק עם קצה של עטיפה עם אצבע רטובה ולהעביר כופתה למגש. לעשות יותר כופתאות באותו אופן עם סיבובים ומילוי שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1
בנדיבות שמן התחתון של מסננת קיטור להוסיף ולהביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר כך התחתון של הכנס יושב מעל המים. מסדרים 10 כופתאות, על 1/2 אינץ ' זה מזה, ב להכניס קיטור על חום מתון, מכוסה, עד הבצק שקוף ומילוי הוא רק מבושל דרך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים יחד שומשום שחור ולבן ומפזרים על כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים באופן מיידי.
1
* כופתאות (ללא זרעי שומשום) ניתן ליצור מאודה 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. כופתאות מאודות יכול גם להיות קפוא 1 שבוע; להקפיא בשכבה 1 על מגש עטוף פלסטיק עד מוקשה, ולאחר מכן להעביר שקית פלסטיק sealable. לחמם (לא להפשיר אם קפוא) ב colander-steamer להכניס מעל מים רותחים (מעל חום נמוך) עד מחומם דרך, כ 6 דקות.