חזיר מוקפץ עם ג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, בצל ירוק, חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה או ווק מעל חום בינוני גבוה. מטגנים ג ' ינג ' ר בשמן חם עד ריחני, ולאחר מכן מוסיפים חזיר, רוטב סויה, רוטב סויה כהה, מלח, וסוכר. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מערבבים בשמן שומשום, בצל ירוק ויין אורז. מבשלים עד החזיר הוא רך.