חזיר מו שו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מו שו. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא פילה חזיר, בצל ירוק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר, ו בשר חזיר-חזיר Guton-קרטונים à l ' ancienne (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את רוטב הויסין, חומץ, שום ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים את החזיר ומרינדה 10 דקות.
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על חום גבוה.
הסר את החזיר מן המרינדה באמצעות מלקחיים (להזמין את המרינדה) ומטגנים מוקפץ עד השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים 3 עד 4 כפות מים למחבת, ואז שופכים את מיצי המחבת על החזיר על הצלחת.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן צמחי למחבת; כאשר חם, מוסיפים את הפטריות ומערבבים ומטגנים עד מעט זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים את תערובת סלט הכרוב ומבשלים עד נבול, כ 3 דקות.
מוסיפים את החזיר, את המרינדה השמורה וחצי של בצל ירוק; מוקפץ 2 דקות יותר. מתבלים במלח ומפזרים את הבצל הירוק שנותר.
מגישים את מוקפץ עלים חסה עם רוטב הויסין יותר.