קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

חזיר מזוגג תאנה

חזיר מזוגג תאנה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזיר מזוגג תאנה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 98 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1189 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מים, חומץ סיידר, שימורי תאנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. נסו איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לקצץ את החזיר על ידי הסרת העור החיצוני/קליפה, משאיר 1/4 אינץ ' של שומן. להבקיע את שכבת השומן עם סכין קיצוץ בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
שים את החזיר, בצד לחתוך למטה, במחבת צלייה או צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים להפוך את זיגוג על ידי לטאטא את כל שאר החומרים יחד בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, להחדיר טעמים כדי לדלל את השימורים, על 3 עד 5 דקות. שים בצד 1/4 כוס של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר את רדיד לאחר חזיר מבושל במשך 1 שעה מברשת אותו עם זיגוג, עובד אותו לתוך הציונים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים את החזיר, חשוף, עוד 40 דקות, צולה שוב לאחר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר את החזיר מהתנור כאשר הטמפרטורה הפנימית של 140 מעלות F הוא הגיע על מדחום מיד לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את החזיר ללוח גילוף וזה לתת מנוחה במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
12
דלג כמה שיותר שומן ככל האפשר ולאחר מכן לטאטא את שמור 1/4 כוס זיגוג. מביאים את המחבת לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום ומבשלים עד עקביות הרצוי הוא הגיע. מסננים לתוך צלחת רוטב מחומם לרוטב חלק,אם תרצה. דק לחתוך את החזיר ולסדר אותו על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות