חזיר מזוגג
חזיר מזוגג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 65 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ירך חזיר shank, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
יוצקים במים לעומק 2 אינץ'. מכסה עם מכסה הולם הדוק.
אופים במשך 6 עד 8 שעות בתנור שחומם מראש (כל היום או כל הלילה).
הסר מהתנור, לשפוך את טיפות ושמורה. חזיר Debone, הסרת כל שומן עודף, כמו גם, ולחזור למחבת הצלייה.
שומן דל שומן מהחלק העליון של טפטוף, ולהשליך. בקערה קטנה, מערבבים כוס אחת של טפטוף עם דבש, סוכר חום, עשן נוזלי, רוטב ווסטרשייר וציפורן.
יוצקים את זה על החזיר, מכסים וחוזרים לתנור. ניתן להשליך או לשמור את השאריות לשימושים אחרים.
אופים עוד 30 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.