חזיר מעושן מתובל עם מנגו-חמוציות צ'אטני
חזיר מעושן מתובל עם צ'אטני מנגו-חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1204 קלוריות. אם יש לכם מים, זרעי כוסברה, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צ'אטני מנגו מתובל, מנגו חמוציות Chutney, ו סלט אוכמניות מתובל-צ'אטני ג' לטין (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקליפה מן החזיר לקצץ את השומן לשכבה 1/2 אינץ'. באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בתבנית crosshatch מבלי לחתוך את הבשר.
הגדר את החזיר במחבת צלייה גדולה, צד שומן למעלה; להוסיף את סיידר ושרי לכסות באופן רופף עם רדיד.
אופים במשך 4 שעות, מתבלים עם מיצי המחבת כל חצי שעה; מוסיפים מים אם המחבת נראית יבשה. הנקניק נעשה כאשר הוא זהוב ומד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 15
מעבירים לתבנית אפייה חסונה.
במחבת בינונית, טוסט כוסברה, כמון, שומר והל זרעים על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב לחלוטין, ואז לטחון גס.
מערבבים את הסוכר, מלח וקיין.
מפזרים את תערובת התבלינים על החזיר, לחיצה קלה אותו לתוך שומן crosshatched.
אופים את החזיר במשך כ 20 דקות, עד הקרום הוא זהוב.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
הגדר את מחבת צלייה מעל חום גבוה עד רוחש.
להוסיף 1 כוס מים ומבשלים, גירוד את חתיכות השחמה, עד מופחת 1/4 כוס.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה ולרפרף את השומן. לגלף את החזיר לפרוסות דקות ולסדר על מגש.
מגישים עם מיצי פאן וצ ' אטני מנגו-חמוציות.