חזיר מפורטו ריקו מגורר
חזיר מגורר פורטוריקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח גס, כמון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-55 דקות. נסו בשר חזיר צלוי (פרניל) בסגנון פורטוריקני, Pernil מבושל איטי רזה (חזיר פורטוריקני), ו פונגו פאנקי עם Sopa de Pollo ו חזיר צלוי פורטוריקני (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לתקוע כמה חורים לתוך החזיר וחורים דברים עם חצי שום כתוש. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן.
מוסיפים את החזיר וחום מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות.
מעבירים את הבשר לבישול איטי.
שלב את שאר החומרים בבלנדר תערובת במשך כמה שניות עד בשילוב שווה.
מניחים את החזיר בבישול האיטי.
יוצקים את התערובת הנוזלית על החזיר, ולתת את בשר חזיר במרינדה בתערובת במשך כ 10 דקות בכל צד.
הפעל את התנור האיטי על נמוך, ולהגדיר את הטיימר במשך 8 שעות. לאחר 8 שעות, להסיר חזיר וגרוס באמצעות שני מזלגות על קרש חיתוך גדול.
הסר את כל הנוזל מן התנור האיטי למעט 1 כוס של נוזל הבישול ולהוסיף חזיר בחזרה לסיר.
תן לו לבשל עוד 15 עד 30 דקות.
מגישים את חזיר מגורר מעל עוטפת חסה או טורטיות תירס, העליון עם פיקו דה גאלו, כוסברה קצוצה ו/או אבוקדו.