אם יש לך צלעות חזיר, אורגנו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: חזיר מרסלה, חזיר מרסלה, ו חזיר Marsala.
מניחים חזיר במחבת בשכבה אחת, ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שחומים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פטריות ושום טחון; מבשלים ומערבבים בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מערבבים ביין, מגרדים את המחבת כדי לשחרר כל פיסות חומות. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד חזיר הוא רך ורוטב הוא מעובה, על 15 דקות. אם הרוטב עבה מדי, להתאים על ידי ערבוב כמות קטנה של יין.