חזיר ספרדי עם יין לבן
חזיר ספרדי עם יין לבן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בשר חזיר צלוי, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר ספרדיות עם מילוי תירס לינגויקה ורוטב יין, צלעות חזיר ברוטב יין לבן, ו צלעות חזיר ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את השום ומשפשפים אותו לתוך החזיר; משפשפים קצת מלח לפי הטעם.
מחממים שמן במחבת גדולה ומחממים את החזיר.
מוסיפים את הפלפל לפי הטעם, היין והמלאי ומביאים הכל לרתיחה.
להפחית את החום נמוך, לכסות מחבת ולתת להתבשל במשך 50 עד 55 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של חזיר הגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
חותכים חזיר לחתיכות בגודל ביס ומגישים אותו בנוזלי הבישול.