חזיר צלוי פרי הדר כמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי הדר כמון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2413 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 265 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי אורגנו, יין, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר צלויות פרי הדר, בשר חזיר צלוי בזיגוג הדר, ו אסייתי 5 Spice ברביקיו חזיר פילה עם מנגו הדר Salsan ו Scallion פרנקי עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
בלי לחתוך את החוט, לעשות חתכים קטנים על כל הבשר. הכנס פרוסות שום לתוך חתכים.
בקערה גדולה, לשלב מיץ תפוזים, מיץ ליים, קליפת תפוזים, כמון, אורגנו.
להוסיף חזיר; לפנות מעיל כל הצדדים. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות או עד 1 יום; הופכים בשר מדי פעם.
בברביקיו עם מכסה, תל ולהצית 60 בריחים פחם על אש. כאשר גחלים מכוסים אפר, בתוך 20 עד 30 דקות, לדחוף חצי לכל צד של הבעירה. כדי לשמור על חום, להוסיף 5 בריחים לכל צד עכשיו וכל 30 דקות של בישול.
להניח מחבת טפטוף בין ערימות של גחלים. הגריל מוכן. או להפוך ברביקיו גז על חום גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להתאים חום עקיף, בינוני; להגדיר מחבת טפטוף מתחת לגריל.
מניחים חזיר על גריל מעל מחבת טפטוף.
מברשת עם קצת המרינדה, ואז לכסות ברביקיו ופתוחים. להזמין 1/2 כוס מרינדה כדי לצחצח על בשר מדי פעם כפי שהוא מבשל.
יוצקים המרינדה הנותרים לתוך מחבת 2-3 ליטר.
לבשל חזיר עד מדחום מוכנס לתוך מרכז עבה חלק רושם 165, לפחות 2 1/4 שעות.
מברשת בשר מדי פעם עם 1/2 כוס המרינדה.
להעביר את הצלי למגש ולתת לעמוד במקום חם לפחות 20 דקות (הפנים הוא ורוד, אבל זה יהפוך לבן כמו הבשר נח).
מוסיפים מרק, יין ותערובת קורנפלור למחבת עם מרינדה. מערבבים על חום גבוה עד שהרוטב רותח.
הסר מחרוזת לחתוך בשר לפרוסות דקות. להציע רוטב, מלח ופלפל להוסיף לפי הטעם.