חזיר צלוי Banh Mi
מתכון בשר חזיר קלוי Banh Mi יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 2 שעות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 166 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך חומץ מזוקק, צ'ילי סראנו, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזיר Banh Mi, בשר חזיר, פאטי., ו בטן חזיר banh mi.
הוראות
n קערה קטנה להוסיף את המיונז, 1 רוטב דגים אסייתי כף כוסברה הקרקע.
מערבבים היטב ולהגדיר aside.In מחבת קטנה, טוסט גרגרי פלפל לבן ושחור על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
להעביר אותם על משטח עבודה ושימוש בצד של סכין כבד, בגסות לפצח את הגרגרים; להעביר קערה גדולה, עמוקה.
מוסיף את 3/4 כוס בתוספת 2 כפות מלח כשר והסוכר החום, ולאחר מכן להוסיף את Chilis סראנו, שום ושליש של jalapenos. מערבבים במים החמים עד הסוכר והמלח מומסים.
מוסיפים את החזיר ומספיק מים קרים כדי להטביע את הצלי. מכסים ומקררים בין לילה.מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מסננים את החזיר ואת טפיחה יבש, ולאחר מכן להעביר למחבת צלייה.
בואו החזיר לחזור לטמפרטורת החדר. צולים את החזיר במשך כשעה ו -15 דקות, הופכים פעם אחת; החזיר נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה רושם 165 מעלות F.
תן מנוחה במשך 30 דקות לפני חיתוך דק.בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את החומץ הלבן, סוכר מגורען ומלח שולחן ומערבבים עד מומס.
מוסיף את הגזר ולתת לעמוד עד שהתרכך, על 30 דקות.
מורחים את הצדדים לחתוך של לחמניות עם מיונז מתובל לך להפריש. למעלה עם חזיר צלוי, מלפפון, עלי כוסברה, גזר כבוש ואת שאר jalapenos פרוס.
מפזרים קלות עם דגים ורוטב סויה. סגור את הכריכים.
חותכים את baguettes בשלישים ומגישים עם רוטב חם (אופציונלי).