קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

חזיר צ'ילה Rojo (חזיר משך עם רוטב צ' ילה אדום)

חזיר צ'ילה Rojo (חזיר משך עם רוטב צ' ילה אדום)
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. מתכונים דומים: קציצות חזיר צ'ילה אדומות, סגנון סרוונטס: Chuletas de Sardo en צ' ילה Rojo, Cervantes Estillo, ירוק צ'ילה משך טאקו חזיר, ו בישול איטי ירוק צ'ילה משך בוריטוס חזיר.

הוראות

1
מניחים את צלי החזיר לתוך שקית קלייה בתנור להגדיר בתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
למסיבותלמסיבות
2
מפזרים את אבקת צ ' ילי על הצלי ומסדרים בצל על גבי הצלי. באופן רופף לסגור את החלק העליון של התיק עם עניבה ניילון. השתמש במספריים לחתוך פתחי אוורור 3, 1 אינץ ארוך בחלק העליון של התיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
יוצקים את המים לתוך החלק התחתון של סיר איטי, סביב התיק, כך שהוא לפחות 1 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מכסים ומבשלים את החזיר על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
הסר את החזיר ואת הבצל מן התיק ומניח בתנור הולנדי גדול; להזמין 3/4 כוס של נוזל מן התיק. לגרוס את החזיר על ידי מושך אותו לגזרים באמצעות שני מזלגות. מערבבים את הסלסה, העגבניות, ונוזל בישול עם חזיר מגורר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם.