קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

חזיר קקאו

חזיר קקאו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר קקאו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 436 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, בצל, חומץ ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ציפורן דבשה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-15 דקות. נסו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר, קקאו-צ'ילה שפשף צלעות חזיר, ו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה, מוסיפים את הקקאו, הסוכר, גרידת תפוזים, פלפל שחור וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לשלב היטב כדי ליצור לשפשף. מעיל את החזיר בשמן ומפזרים מלח. למרוח את שפשוף הקקאו על כל כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
נייר אורזנייר אורז
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים את מגורי הבצל וחזיר לצלחת גדולה ויוצקים מיץ תפוזים וחומץ יין אדום על החזיר. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 4 עד 12 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בואו חזיר לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
הסר חזיר ממרינדה ויבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
7
שים את החזיר במחבת צלייה נקייה ויבשה, וצלה עד שהעור הוא השחמה, כ -30 דקות. להפחית את התנור ל 325 מעלות F, בצל פיזור מן המרינדה סביב חזיר צלוי עד הטמפרטורה הפנימית רושם 155 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 2 עד 2 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך לכסות באופן רופף עם נייר. אפשר לצלי לנוח במשך 15 עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
חותכים בין הבשר ואת cracklings ולהרים את פצפוצים בחתיכה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
חותכים את פצפוצי לחתיכות, כך שהם קלים יותר לאכול. לגלף בשר כלפי מטה ונגד התבואה ולסדר על מגש. מיצי מחבת כפית ובצל על הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'