קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר תירס או גרטן

חזיר תירס או גרטן
ניתן להכין את המתכון תירס חזיר או גרטן בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש גבינת צ'דר, קרקרים, חרדל טחון ופפריקה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: כרובית וגרטן חזיר, תפוחי אדמה או גרטן ונקניק, ו גראטן חזיר כפרי.

הוראות

1
בסיר, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל והפלפל לתערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את החלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
ב-1 קו-טי משומן. תבנית אפייה, שכבת בשר חזיר, תירס, פלפל ירוק ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
יוצקים רוטב מעל. בקערה שלבו את הגבינה,הפירורים והחמאה; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 10-15 דקות או עד לחימום והחלק העליון חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי