קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

חטיפי סופרבול: תירס קרמל Cajun

חטיפי סופרבול: תירס קרמל Cajun
חטיפי סופרבול: תירס קרמל Cajun עשוי להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-361 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ תירס כפית, שמן צמחי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי סופרבול: עוגיות פאי נגיסות גלידה, חטיפים סופרבול: עוף באפלו קליפות בטטה, ו חטיפים סופרבול: נאצ'וס צ' יפס אפוי טעון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפני שתתחיל פופקורן, מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעל חום גבוה, לחמם את השמן וליבה אחת של תירס. ברגע שהגרעין מתפוצץ, מוסיפים את הגרעינים הנותרים ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
3
להפחית את החום בינוני ולהקשיב. ברגע שאתה יכול לספור עד "1-2-3 לואיזיאנה" בלי לשמוע פופ, להסיר את הסיר מהחום ויוצקים פופקורן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ברגע שמתקרר, לזרוק פופקורן כך כל גרעינים unpopped ליפול לתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להעביר את התירס צץ נחמד לתוך קערה אחרת ולהשליך גרעיני unpopped.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בסיר קטן, מעל חום בינוני, לבשל את החמאה, סוכר חום, קאיין, מלח ים וסירופ תירס עד שזה רק מתחיל לבעבע בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את הסיר מהחום וקצף בסודה לשתייה. לאט לאט לשפוך את קרמל חם על פופקורן תוך ערבוב בעדינות. המשך לערבב את הפופקורן עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מורחים את תירס הקרמל על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים במשך כ 8 עד 12 דקות או עד הקרמל רק מתחיל להחשיך. הקפד לערבב סביב תירס קרמל פעם אחת, לאחר שש הדקות הראשונות או כך של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו מגניב רק על טמפרטורת החדר. לשבור את כל אשכולות וליהנות!