חטיפי פאי חמאת בוטנים
חטיפי חמאת בוטנים דורשים בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, פירורי קרקר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . , וזה לא כל כך סופר. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת יחד בקערה עד פירורי קרקר הם לחים. לחץ באופן שווה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ 7 דקות.
מערבבים חמאת בוטנים, סוכר, דבש, תמצית וניל יחד בקערת ערבוב; מערבבים בסוכר חום. מקפלים קמח לתוך תערובת חמאת בוטנים עד משולב היטב.
מורחים חמאת בוטנים תערובת על קרום קרקר גרהם.
מפזרים שבבי שוקולד וצ ' יפס חמאת בוטנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבבי להתחיל להמיס, 13 עד 15 דקות. מגניב לפני חיתוך לריבועים.