חטיפי פאי תפוחים מיושנים
חטיפי פאי תפוחים מיושנים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-271 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותאסוף תפוחים, מיץ לימון, ממתקים / אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת אפרסק מיושנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 400ºF.מנפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח.
חותכים את קיצור עם בלנדר מאפה או מזלג עד פירורים טופס.
שים את חלמון הביצה לתוך כוס מדידה ולהוסיף חלב אלטרנטיבי לעשות 2/3 כוס.
יוצקים את התערובת החלופית חלב לתוך תערובת קיצור, ומערבבים רק עד שהבצק מתחיל ליצור כדור.
מרדדים חצי מהבצק לתוך מלבן 15 x 11 אינץ ' על מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף, ומעבירים את כל העניין לסדין אפייה.מכסים את המאפה עם קורנפלקס.מערבבים את רוטב התפוחים יחד עם פרוסות תפוח, וממרחים על גבי קורנפלקס.
מערבבים את הסוכר והקינמון, ומפזרים על תערובת התפוח.
מרדדים את החצי השני של הבצק עבור קרום העליון. בעדינות למקם אותו על התפוחים, צובט את הקצוות יחד.הכה את הלבן ביצה עד נוקשה ולהפיץ אותו על הקרום העליון.
לטאטא יחד את הסוכר של קונדיטורים ומיץ לימון, עד חלקה, טפטוף מעל הסורגים.