חיטה מלאה קינמון לחמניות דביקות
חיטה מלאה קינמון לחמניות דביקות הוא חלב חינם ומספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, נקטר אגבה, תמצית שקדים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חיטה מלאה קינמון לחמניות דביקות, לחמניות קינמון דביקות, ו קינמון-אגוז לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי, בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, קרם את החמאה עם צוף אגבה עד חלקה, על 2 דקות.
מוסיפים את הקינמון והקמח ומערבבים היטב. מערבבים באגוזים וצימוקים. מקררים כדי המשרד את התערובת במשך מינימום של 2 שעות.
להתחיל את הבצק על ידי בישול תפוחי אדמה במים רותחים במשך 25 עד 30 דקות, עד רך.
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס מים עמילניים. מועכים את תפוחי האדמה ומים שמורים עד חלקה. מניחים בצד וקריר לטמפרטורת החדר.
מניחים את השמרים, מים חמים, ו 2 כפות של צוף אגבה במעבד מזון. דופק כמה פעמים כדי לפזר את השמרים.
בואו תערובת זו לשבת על 10 דקות, או עד קצף.
מוסיפים את פירה מקורר, חלב, צוף אגבה כוס הנותרים¼, חמאה מומסת, ומלח. דופק כמה פעמים לערבב.
מוסיף את הקמח קצת בכל פעם, פועם כדי להתמזג עד צורות בצק רכות.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש בעדינות ביד במשך כ 1 דקה, או עד חלקה וגמיש.
מניחים את הבצק הלוש לתוך קערה משומנת קלות.
תן לנוח 20 דקות. אגרוף למטה את הבצק ולהפוך את הקערה מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים באזור ללא טיוטה לעלות.
תן את הבצק לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
בעוד הבצק עולה, להכין את הזיגוג.
מניחים את כל החומרים זיגוג במעבד מזון להתמזג עד חלקה, על 1 דקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. התערובת תתעבה מעט כאשר צונן.
כדי להכין את הלחמניות הדביקות, קו 2 מחבתות רול ג ' לי מלבני עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס שמן קנולה. בעדינות אגרוף הבצק למטה.
מרדדים על משטח עבודה מקומח קלות כדי ליצור מלבן 18 על ידי 20 אינץ'. (הבצק יהיה דביק לעבוד איתו.)
מורחים את תערובת המילוי על הבצק, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' על כל הצדדים. החל מצד ארוך, בזהירות לגלגל את הבצק כדי ליצור יומן ארוך. חתוך את הלוגריתם ל-18 חלקים שווים.
מניחים את הפרוסות על המחבתות מוכן עם הקצוות של הלחמניות לגעת קלות יחד. מלא 1 מחבת לחלוטין לפני תחילת הבא, כך רוב הלחמניות יתאימו יחד.
לצחצח את צמרות עם חמאה מומסת. מכסים במטלית מטבח לחה ומניחים באזור חם, ללא טיוטה. אפשר לחמניות לעלות במשך 40 עד 45 דקות, עד הוכפל בגודל.
כאשר לחמניות הם עלו במלואם, אופים במשך 25 דקות, או עד מוזהב קלות.
בואו רולס להתקרר על המחבתות במשך 10 עד 15 דקות לפני טפטוף עם זיגוג. תתפרק בעדינות כדי לשרת. הטוב ביותר מוגש חם.
אחסן את השאריות במקרר וחמם מחדש בתנור 177° למשך 10 דקות לפני ההגשה.
Reprinted עם אישור מאפייה עם צוף אגבה: מעל 100 מתכונים באמצעות הממתיק האולטימטיבי של הטבע על ידי אניה Catalano. זכויות יוצרים © 2008 by Ania Catalano; photography © 2008 by Lara Hata. Published by Celestial Arts, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק.Ania Catalano הוא בוגר של בית הספר גורמה טבעי של בישול בניו יורק והבעלים של גורמה Whole Foods קייטרינג ובישול הספר במילפורד, קונטיקט.