חלפיניו פלפל פופרס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פופרס פלפל ג'לפנו. זה מתכון ללא גלוטן ראשוני משמש 12 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 336 קלוריות. 48 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מקלות גבינת צ'דר, דבש, פלפלי ג' לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חלפיניו פלפל פופרס, ג'אלפה סיידו פלפל פופרס וידאו, ו פופרס ג'לפה סיידו ממולא בפלפל עטוף בייקון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים בערך 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של כל פלפל ג' לפנו. קח את החלקים העליונים שזה עתה חתכת, חתוך את הדפנות ושמור, והשליך את חלקי הגזע האמצעיים. אלה ישמשו לסתימת הקצה הפתוח של כל פלפל כדי למנוע מהגבינה להימס. בעזרת קולפן ישר מגרדים את הזרעים והצלעות מבפנים של כל אחד מהפלפלים.
פורסים כל מקל גבינה לחתיכות קצרות מעט מהג ' לפנוס. ממלאים פלפל עם חתיכת גבינה. קח את חלקי הצד השמורים והניח אותם בקצה הפתוח של הפלפל, מכסה את הגבינה וסותם את החור. קח חתיכת בייקון ועטוף את הפלפל מהקצה התחתון לקצה העליון, הקפד לאבטח את ה" תקע " בקצה העליון. קח חתיכת בייקון שנייה והניח אותה על משטח עבודה נקי.
מגלגלים את הפלפל כך שהוא מכוסה כמעט לחלוטין בבייקון ומאובטח בעזרת קיסם. חזור על הפעולה עם שאר הפלפלים, הגבינה, הבייקון והקיסמים.
מפזרים כל אחד עם אבקת צ ' ילי.
מניחים על הגריל, מכסים ומבשלים על אש עקיפה עד שהבייקון פריך, 15 עד 20 דקות, מקפידים להפוך כל 3 עד 4 דקות.
בזמן שהפופרס צולים, שלבו את השמנת החמוצה, גבינת השמנת והדבש בקערה קטנה.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומגישים עם הפופרס.
הערת קוק: ניתן להכין את הפופרס גם בתנור.
מניחים את הפופרס על תבנית עם נייר אפייה שרוסס בתרסיס בישול נון-סטיק.
אופים בתנור של 400 מעלות צלזיוס עד שהבייקון חום ופריך, 15 דקות.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים לייצור קאווה נבחרים בזהירות רבה וכפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים-ופעם בשנה-הבקבוקים בהזדקנות כפופים ל ד טכניקה ניתנת לזיהוי, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת להומוגניזציה של השמרים ולהשיג מיצוי גדול יותר מבחינת הפוטנציאל הארומטי והטעם שלהם, במשך יותר מ-48 חודשי ההזדקנות שלהם. התוצאה היא קאווה עדינה עם צבע צהוב בהיר, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% קסאר-לו, 20% מקאבו ו -20% פרלדה