קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלפיניו פלפל פופרס

חלפיניו פלפל פופרס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פופרס פלפל ג'לפנו. זה מתכון ללא גלוטן ראשוני משמש 12 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 336 קלוריות. 48 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מקלות גבינת צ'דר, דבש, פלפלי ג' לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חלפיניו פלפל פופרס, ג'אלפה סיידו פלפל פופרס וידאו, ו פופרס ג'לפה סיידו ממולא בפלפל עטוף בייקון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
חותכים בערך 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של כל פלפל ג' לפנו. קח את החלקים העליונים שזה עתה חתכת, חתוך את הדפנות ושמור, והשליך את חלקי הגזע האמצעיים. אלה ישמשו לסתימת הקצה הפתוח של כל פלפל כדי למנוע מהגבינה להימס. בעזרת קולפן ישר מגרדים את הזרעים והצלעות מבפנים של כל אחד מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
4
פורסים כל מקל גבינה לחתיכות קצרות מעט מהג ' לפנוס. ממלאים פלפל עם חתיכת גבינה. קח את חלקי הצד השמורים והניח אותם בקצה הפתוח של הפלפל, מכסה את הגבינה וסותם את החור. קח חתיכת בייקון ועטוף את הפלפל מהקצה התחתון לקצה העליון, הקפד לאבטח את ה" תקע " בקצה העליון. קח חתיכת בייקון שנייה והניח אותה על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
מגלגלים את הפלפל כך שהוא מכוסה כמעט לחלוטין בבייקון ומאובטח בעזרת קיסם. חזור על הפעולה עם שאר הפלפלים, הגבינה, הבייקון והקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
6
מפזרים כל אחד עם אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
7
מניחים על הגריל, מכסים ומבשלים על אש עקיפה עד שהבייקון פריך, 15 עד 20 דקות, מקפידים להפוך כל 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
בזמן שהפופרס צולים, שלבו את השמנת החמוצה, גבינת השמנת והדבש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומגישים עם הפופרס.
10
הערת קוק: ניתן להכין את הפופרס גם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מניחים את הפופרס על תבנית עם נייר אפייה שרוסס בתרסיס בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים בתנור של 400 מעלות צלזיוס עד שהבייקון חום ופריך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים לייצור קאווה נבחרים בזהירות רבה וכפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים-ופעם בשנה-הבקבוקים בהזדקנות כפופים ל ד טכניקה ניתנת לזיהוי, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת להומוגניזציה של השמרים ולהשיג מיצוי גדול יותר מבחינת הפוטנציאל הארומטי והטעם שלהם, במשך יותר מ-48 חודשי ההזדקנות שלהם. התוצאה היא קאווה עדינה עם צבע צהוב בהיר, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% קסאר-לו, 20% מקאבו ו -20% פרלדה