זריקה חמה של תפוח אדמה סגול ואדום יכולה להיות בדיוק מה שאתם מחפשים. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, הטלת פקעת (תפוחי אדמה, בטטה וגזר), ו סטייק & זריקת תפוחי אדמה חדשה לשניים.
הוראות
1
להביא תפוחי אדמה ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. לבשל 15 עד 20 דקות או רק עד רך; לנקז היטב. מגניב 15 דקות, לחתוך לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
לטאטא יחד מיונז הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ירוק, ו 3 כף. בייקון מתפורר; לזרוק בעדינות למעיל. מתבלים במלח לפי הטעם.