קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

חם פריזה-סלדה לרדון עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום

חם פריזה-סלדה לרדון עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Salade פריזה-לרדון חם עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, פריזה, דמי-גלייס עגל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פריזי לרדון עם ביצים שלוקות., ביצים עלומות ברוטב יין אדום, ו פריסה-סלט לרדון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שאלוט ב 1 כף חמאה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3
מוסיפים יין, שום, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומרתיחים עד מופחת על 1 כוס, 25 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, לבשל לארדונים במחבת כבדה קטנה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד השחמה אבל לא פריך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מסננים תערובת יין דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. חזור לסיר, ולאחר מכן מערבבים בדמי-גלייס עגל ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים יחד קמח ונותרים 1/2 כף חמאה כדי להפוך את beurre manié, ואז לטאטא לתוך רוטב ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מוסיף חצי לארדונים לרוטב ולשמור על חום, מכוסה. לעטוף שאר lardons בנייר כסף ולשמור על חם על מתלה בשליש התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מברשת בגט פרוסות עם שמן מתבלים קלות עם מלח ופלפל. טוסט בשליש העליון של התנור עד זהב חיוור פריך, על 10 דקות. תמרח שום על טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בגטבגט
שום גויה®שום גויה®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, למלא מחבת גדולה עמוקה עם 1 1/4 אינץ ' מים, ולאחר מכן להוסיף חומץ ולהביא לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס ולהחליק ביצה לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לזרוק פריזה עם חומץ 1/4 מלח כפית, ואז עם שמן, ולחלק בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
1
הרם כל ביצה מתוך נוזל ציד בלתי חוקי עם מרית מחוררת בעדינות לטפוח יבש (עדיין על מרית), ולאחר מכן להעביר טוסט. מתבלים ביצים קלות עם מלח ופלפל ומחלקים בין סלטים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
יוצקים רוטב על ביצים ומפזרים סלטים עם לארדונים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק