רגל טלה בקרום קלמנטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל רגל של כבש בקרום קלמנטינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 340 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שיני שום, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: קלמנטינה טארט עם שוקולד לבן-Macadamia עוגיות קרום, כבש שנקס בהפחתת יין אדום קלמנטינה ותאנה, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.
הוראות
מערבבים את מיץ האשכוליות, קלמנטינות, יין, שום, רוזמרין, 2 כפות פלפל שחור, ואת השמן בבלנדר או מעבד, ואת הדופק עד התערובת יוצרת משחה גסה.
מניחים את הטלה בצלחת גדולה, רדודה, לא מגיבה או מחבת. לשפשף את המרינדה על זה, ולהפוך את הכבש כדי מעיל אותו על כל הצדדים. מכסים, ומקררים לפחות 12 שעות (עד 36 שעות).
הסר את הטלה מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולהעביר אותו למחבת צלייה. לתבל את הטלה באגרסיביות עם מלח ופלפל, ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 ° F. לשפשף את המרינדה השמורה על הטלה, ולהוסיף 1 כוס מים למחבת הקלייה.
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך 20 דקות.
מקטינים את טמפרטורת התנור ל-400 ° F, וממשיכים לצלות עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 130 ° F עבור מדיום-רייר, בערך 1 שעה ו-25 דקות לצלי גדול. (זה יכול להיות רק 45 דקות עבור אחד קטן, כדי להיות זהיר ולבדוק את הטמפרטורה לאחר 45 דקות בכל מקרה.)
מוציאים את המחבת מהתנור ומאפשרים לכבש לנוח 20 דקות לפני הגילוף.