קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות68
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

רגל טלה בקרום קלמנטינה

רגל טלה בקרום קלמנטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל רגל של כבש בקרום קלמנטינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 340 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שיני שום, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: קלמנטינה טארט עם שוקולד לבן-Macadamia עוגיות קרום, כבש שנקס בהפחתת יין אדום קלמנטינה ותאנה, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.

הוראות

1
מערבבים את מיץ האשכוליות, קלמנטינות, יין, שום, רוזמרין, 2 כפות פלפל שחור, ואת השמן בבלנדר או מעבד, ואת הדופק עד התערובת יוצרת משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ClementineClementine
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את הטלה בצלחת גדולה, רדודה, לא מגיבה או מחבת. לשפשף את המרינדה על זה, ולהפוך את הכבש כדי מעיל אותו על כל הצדדים. מכסים, ומקררים לפחות 12 שעות (עד 36 שעות).
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר את הטלה מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולהעביר אותו למחבת צלייה. לתבל את הטלה באגרסיביות עם מלח ופלפל, ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 ° F. לשפשף את המרינדה השמורה על הטלה, ולהוסיף 1 כוס מים למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מקטינים את טמפרטורת התנור ל-400 ° F, וממשיכים לצלות עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 130 ° F עבור מדיום-רייר, בערך 1 שעה ו-25 דקות לצלי גדול. (זה יכול להיות רק 45 דקות עבור אחד קטן, כדי להיות זהיר ולבדוק את הטמפרטורה לאחר 45 דקות בכל מקרה.)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים את המחבת מהתנור ומאפשרים לכבש לנוח 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)