חמאה-פקאן גרנולה
גרנולה חמאת פקאן יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל רגילה, פקאן, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו חמאת דלעת וגרנולה מייפל פקאן חמאה חומה, ארוחת בוקר של יום ראשון: גרנולה וופלים עם סירופ פקאן חמאה, ו חמאת בוטנים-פצפוצי שוקולד פקאן-עוגיות גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חמאה מומסת, דבש, סוכר חום, וניל, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים שיבולת שועל, פקאנים, נבט חיטה, זרעי שומשום, ומערבבים עד שהתערובת מצופה באופן שווה.
מורחים תערובת שיבולת שועל על מחבת ג 'לי רול משומנת קלות 15 - x 10 אינץ'.
אופים 25 עד 30 דקות או עד קלוי, ערבוב כל 10 דקות.
מורחים גרנולה על נייר שעווה, מגניב לחלוטין (כ 30 דקות). מערבבים בתאריכים קצוצים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 6 חודשים.