חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך ענפי קורנית, נורת שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ.
הוראות
1
כדי להפוך את gratin, לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה לא עבה יותר מאשר חתיכת 50p באמצעות מנדולינה, אם יש לך אחד. להביא את החלב, שמנת, שום, עשבי תיבול וכמה לרתיחה בסיר גדול, ואז להנמיך את החום ומבשל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להחליק את תפוחי האדמה לתוך תערובת חלב חם ומבשלים במשך 10 דקות עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מסננים את תפוחי האדמה במסננת מעל קערה כדי לתפוס את המילוי הנוזלי החלב. בעוד תפוחי האדמה רותחים, מחממים חצי מהחמאה במחבת עד הקצפה. מטגנים את הפטריות במשך 2 דקות עד רק נבול, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שפשף 2 מנות מוקלטות קטנות (או 1 בינוניות) עם החמאה הנותרת, מפזר מעל עלי הקורנית וגרר על חלק מהגבינה. למלא את הכלים באמצע הדרך עם פרוסות תפוחי אדמה, להרטיב עם קצת חלב באח על יותר גבינה. ממלאים את הכלים עם פרוסות תפוחי אדמה, מוסיפים מספיק חלב כדי לכסות, ואז למעלה עם פטריות ושאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
עבור העוף, מערבבים כשני שלישים מהחמאה עם גרידת לימון וחצי מהמיץ, הפטרוזיליה, פפריקה וקצת מלח ופלפל. הרם את העור מעט מכל שד, להפיץ או צינור את החמאה בטעם מתחת לעור, ולאחר מכן למתוח את העור בחזרה על פני. להירגע עד יום מראש, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים את החמאה הנותרת במחבת חסינת אובן עד להקציף. מטגנים את העוף, מתבלים כל הזמן עם החמאה עד שמתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את שאלוט, שום, טימין ומניה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מניחים את העוף, את צד העור במחבת, על המדף הגבוה יותר של התנור, ואת המענקים על המדף התחתון. צלוי הן עבור 25-30 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף ומנוחה במשך 15 דקות, בעוד gratins להמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי לסיים, להסיר את העוף מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים את המחבת בחזרה על החום, לסחוט על מיץ לימון הנותרים ולהביא הכל לרתיחה קשה. להעביר את הרוטב דרך מסננת, לחיצה בחוזקה על כל הבצל הרכה ושום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מחממים רסס של שמן זית במחבת אחרת ומחממים את הכרישה עד שהם מתחילים לצבוע. עם הכריכים מבושלים, אתה עכשיו מוכן צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
קו שש כרישה ברציפות באמצע כל צלחת. לגלף את העוף על שיפוע לחמש פרוסות עבות. מאוורר בצורה מסודרת את כל חזה עוף מעל הכרישה. כפית את הרוטב על העוף וסביב הכרישה, ומגישים עם גראטן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ