קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים

חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך ענפי קורנית, נורת שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ.

הוראות

1
כדי להפוך את gratin, לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה לא עבה יותר מאשר חתיכת 50p באמצעות מנדולינה, אם יש לך אחד. להביא את החלב, שמנת, שום, עשבי תיבול וכמה לרתיחה בסיר גדול, ואז להנמיך את החום ומבשל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להחליק את תפוחי האדמה לתוך תערובת חלב חם ומבשלים במשך 10 דקות עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
מסננים את תפוחי האדמה במסננת מעל קערה כדי לתפוס את המילוי הנוזלי החלב. בעוד תפוחי האדמה רותחים, מחממים חצי מהחמאה במחבת עד הקצפה. מטגנים את הפטריות במשך 2 דקות עד רק נבול, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שפשף 2 מנות מוקלטות קטנות (או 1 בינוניות) עם החמאה הנותרת, מפזר מעל עלי הקורנית וגרר על חלק מהגבינה. למלא את הכלים באמצע הדרך עם פרוסות תפוחי אדמה, להרטיב עם קצת חלב באח על יותר גבינה. ממלאים את הכלים עם פרוסות תפוחי אדמה, מוסיפים מספיק חלב כדי לכסות, ואז למעלה עם פטריות ושאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
עבור העוף, מערבבים כשני שלישים מהחמאה עם גרידת לימון וחצי מהמיץ, הפטרוזיליה, פפריקה וקצת מלח ופלפל. הרם את העור מעט מכל שד, להפיץ או צינור את החמאה בטעם מתחת לעור, ולאחר מכן למתוח את העור בחזרה על פני. להירגע עד יום מראש, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים את החמאה הנותרת במחבת חסינת אובן עד להקציף. מטגנים את העוף, מתבלים כל הזמן עם החמאה עד שמתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את שאלוט, שום, טימין ומניה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מניחים את העוף, את צד העור במחבת, על המדף הגבוה יותר של התנור, ואת המענקים על המדף התחתון. צלוי הן עבור 25-30 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף ומנוחה במשך 15 דקות, בעוד gratins להמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי לסיים, להסיר את העוף מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים את המחבת בחזרה על החום, לסחוט על מיץ לימון הנותרים ולהביא הכל לרתיחה קשה. להעביר את הרוטב דרך מסננת, לחיצה בחוזקה על כל הבצל הרכה ושום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מחממים רסס של שמן זית במחבת אחרת ומחממים את הכרישה עד שהם מתחילים לצבוע. עם הכריכים מבושלים, אתה עכשיו מוכן צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
קו שש כרישה ברציפות באמצע כל צלחת. לגלף את העוף על שיפוע לחמש פרוסות עבות. מאוורר בצורה מסודרת את כל חזה עוף מעל הכרישה. כפית את הרוטב על העוף וסביב הכרישה, ומגישים עם גראטן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק