קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

חמאת בוטנים ופאי בננה

חמאת בוטנים ופאי בננה
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בננות בגודל ממוצע, שמנת כבדה, חמאת בוטנים שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 246 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו אפוי חמאת בוטנים בננה סופגניות עם שוקולד חמאת בוטנים זיגוג (ללא גלוטן + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב פירורי דגנים, מלח, סוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד שהחמאה מכסה באופן שווה את הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה 9 אינץ ' ולחץ על הפירורים באופן שווה לאורך הצדדים והתחתון כדי ליצור קליפה. תרגיע את קליפת העוגה במשך חצי שעה או עד שהיא תתחבר קצת. זה יהיה עדין ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
יוצקים את Frangelico בקערה קטנה חסינת חום או ספל קפה, לאט מפזרים את הג ' לטין מעל קצת בכל פעם, כדי למנוע clumping. להפריש במשך חמש דקות כדי לאפשר את הג ' לטין להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את חמאת הבוטנים בקערה בינונית אטומה לחום ולחמם אותו במיקרוגל בשלושים במרווחים שניות, לעצור בכל פעם לערבב. לעשות את זה עד חמאת בוטנים מרגיש חם למגע ויש לו עקביות נוזלית. מניחים את חמאת הבוטנים הנוזלית בצד ומניחים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חום בחמישה עשר במרווחים השני, עוצר כדי לערבב בכל פעם, עד הג ' לטין נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
מערבבים את הג ' לטין המומס ואת חמאת הבוטנים הנוזלית ומערבבים במרץ. התערובת תהפוך עבה מאוד דביק. המשך לערבב עד התערובת היא הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את השמנת הכבדה עם אבקת סוכר שוט לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הסר 3 אונקיות של קצפת ומניח במקרר כדי להירגע. כדי קרם הנותרים, להוסיף את תערובת חמאת בוטנים לטאטא במהירות גבוהה במשך 30 שניות כדי לשלב. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולאחר מכן לטאטא עד תערובת חמאת בוטנים משולב עם קצפת ללא גושים נראים לעין, עוד 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
חותכים שלוש בננות לפרוסות בעובי 1 / 8 אינץ'. במעטפת העוגה הצוננת, שכבות חלופיות של בננות ומוס חמאת בוטנים, גימור עם שכבה של מוס על גבי. תרגיעי את העוגה לפחות ארבע שעות. כאשר מוכן לשרת, צינור או כף השמנת השמורה מוקצף (זה אולי צריך להיות מחדש מוקצף קצת לפני השימוש) על החלק העליון לקשט עם פרוסות מן הבננה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
11
מגישים מיד לאחר לקשט.