קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חמוציות אובססיה שלג עוגה

חמוציות אובססיה שלג עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חמוציות אובססיה עוגת שלג. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 891 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, חמאה, קרם חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג קסם שוקולד-אובססיה שנייה, הפרויקט האחרון שלי/Obsession, ו עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה שני 9-in. מחבתות עוגה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
הפוך עוגה: בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד, להכות חמאה וסוכר יחד על מהירות נמוכה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חלבונים ביצה 3 קבוצות, גירוד בתוך הקערה לפי הצורך. מקציפים בתערובת קמח 5 קבוצות, הוספת 1/4 כוס מים לאחר כל תוספת (אתה תתחיל ולסיים עם קמח); ודא קמח מעורבב לחלוטין בכל פעם לפני הוספת מים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות, מחלק באופן שווה. חלקה צמרות עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים עד למרכז העוגה מרגיש מוצק למגע וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגות מגניבות לגמרי במחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
שלב 3 כוסות חמוציות, הסוכר, משמר, ו 1/4 כוס מים בסיר קטן ומבשלים מעל חום גבוה עד חמוציות פופ ומשמר להמס, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להוסיף 3/4 הנותרים חמוציות כוס, מערבבים לשלב, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3
העברה לקערה קטנה וצינה עד מוכן להרכיב עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הפוך קרם חמאה: למלא 2 qt. פאן עם כ 1 ב. מים ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. שים חלבונים ביצה, מלח, וסוכר בקערה של מערבל דוכן להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים קערה על מים חמים, לוודא בתחתית הקערה לא נוגע במים, ולבנים חום, לטאטא כל הזמן, עד חם למגע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר מחבת וקערה מחום.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שים קערה של לבנים חמים על המיקסר להקציף במהירות גבוהה עד שילש נפח בצד של קערה הוא מגניב למגע, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בינתיים, קוצצים 4 עוז. שוקולד לבן, לשים בקערת ערבוב מתכת בינונית, ולהגדיר באותה מחבת של מים חמים את החום להמיס לאט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר קערה מחבת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והקציף חמאה ללבנים, בערך 1/4 כוס בכל פעם, עד incorporated. המשך לטאטא במהירות נמוכה עד חלקה ורך, על 10 דקות (תערובת עשויה להיראות מגורען בשלב מסוים אבל יבוא יחד).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
עם מרית גומי, בעדינות לקפל שוקולד נמס לתוך קרם חמאה עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
להרכיב: לשפשף צמרות של שתי העוגות בעדינות עם הידיים כדי להסיר משטח חיצוני משחיף, ולאחר מכן בזהירות להפוך עוגות ולשפשף undersides כך עוגות הם לבנים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או צלחת הגשה, למעלה בצד. באמצעות מברשת מאפה, מברשת העליון עם חצי ליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
14
מורחים על תערובת חמוציות 1/2 כוסות על פני שכבה עם מרית מתכת, משאיר 1/2-in. גבול ריק מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
מניחים שכבת עוגה שנייה על גבי, הצד השטוח ביותר למטה, ולהתחכך עם ליקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
16
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם שכבה דקה של קרם חמאה לאטום בפירורים וצינה 30 דקות. מכסים עם קרם חמאה שנותר, החל בצדדים ומכסים את החלק העליון האחרון.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
17
השתמש בכף ידך כדי לחמם שוקולד שנותר. לגלח צד חלק של בר שוקולד עם מקלף ירקות לעשות תלתלים דקים; לפזר תלתלים על גבי העוגה. מנפים אבקת סוכר מעל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
18
מגישים עם תערובת חמוציות נותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1
ניתן לעטוף שכבות עוגה אפויה בפלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר או במקרר עד 2 ימים קדימה. מילוי חמוציות יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)