חמוציות-לחם בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם חמוציות בטטה. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 24 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אגוזי פקאן, סוכר, תפוחי אדמה מתוקים כתומים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחם בטטה אגוז חמוציות, לחם בטטה חמוציות, ו לחם בירה בטטה חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°.גריז וקמח 2 (8x4 אינץ') מחבתות או 1 (9x5 אינץ') מחבת כיכר. בקערה גדולה, מערבבים סוכר, מים, שמן, וניל, תפוחי אדמה מתוקים וביצים עד מעורבב היטב.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח, קינמון, אבקת אפייה ואגוז מוסקט.
מוסיפים לתערובת בטטה; מערבבים רק עד לחומרים יבשים. מערבבים n חמוציות ופקאנים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות 8 אינץ 'או כפית למחבת 9 אינץ'.
אופים 60 עד 70 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות מחבתות על מדף קירור.
לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות ולמקם את הצד העליון על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר.