חמוציות, נקניק, ומילוי תפוחים
חמוציות, נקניק, ומילוי תפוחים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עופות תיבול, חמאה, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מילוי נקניקיית תפוח חמוציות, חמוציות, תפוח ונקניקיות מלית, ו תפוח, נקניק ומילוי חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה.
אופים עד מעט יבש, על 15 דקות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל נקניק, מתפורר גס, במשך כ 10 דקות או עד חום שווה.
מסננים שומן, ומעבירים נקניק לקערה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת; מוסיפים כרישה, תפוחים, סלרי ותיבול עופות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 10 דקות. מערבבים ברוזמרין ואוכמניות מיובשות.
מערבבים תערובת כרישה וקוביות לחם עם נקניק בקערה. מערבבים קלות מרק עוף למילוי כדי להרטיב; מתבלים במלח ופלפל שחור. מילוי כפיות לתוך טורקיה, אריזה רופפת.
אופים הנותרים מלית בתבנית אפייה חמאה, מכוסה, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 45 דקות. לחשוף, ולאפות עוד 15 דקות לחום העליון.