זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך בצל, שמן צמחי, צלעות בקר קצרות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות מטוגנות עם אטריות ביצים, צלייה: חמש-Spice צלעות קצרות, ו 7-Spice שום BBQ צלעות קצרות.
הוראות
1
אבק את הצלעות הקצרות עם אבקת חמישה ספייס ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-
2
מוסיפים את הצלעות הקצרות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
3
מעבירים את הבשר לצלחת ושופכים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
4
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
מוסיפים את הבצל, גזר, שום, סלרי, זנגביל וקורנית; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 עד 3 דקות. תחזיר את הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים עם גיליון נייר קלף ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבשר הוא רך מאוד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
בינתיים, בסיר בינוני, לכסות את shiitake עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהחום ולתת את הפטריות להשרות עד מתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים את הדייקון ואת konbu מרק פטריות בסיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד דייקון הוא רק רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צנון דייקון
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מסננים את הפטריות ואת daikon ולהשליך את konbu ונוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צנון דייקון
12
להעביר את הבשר לצלחת. מסננים את המרק לתוך קערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים. דלג כמה שיותר שומן מפני השטח של המרק ככל האפשר. החזירו את המרק לתבשיל והחממו.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מחממים את broiler ומניחים מתלה 8 אינץ ' ממקור החום. בקערה בינונית, לשלב את הסאקי, מירין ורוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים את הצלעות, shiitake ו daikon ולתת marinate במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
(מקיט, היקורי או אלמון)
15
להעביר את הבשר והירקות לתבנית אפייה ולהשליך את המרינדה. מטגנים את הבשר והירקות, הופכים פעם אחת, עד שהבשר משחימים ופריך והירקות זהובים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את אודון עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
ניקוז ולהעביר קערות. למעלה עם בשר וירקות. כף במרק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.