חסה נבולה הר סמוקי
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך בייקון, סוכר, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף הרים מעושן, כריך הודו ההר סמוקי, ו סלט חסה נבול (מתכונים דומים).
הוראות
שים חסה, בצל ירוק, וביצים בקערת סלט.
לבשל בייקון במחבת כבדה על חום מתון, מפנה מדי פעם, עד פריך, על 5 דקות.
להעביר מגבות נייר כדי לנקז ולשפוך את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת.
מוסיפים חומץ וסוכר לשומן בייקון ומבשלים מעל חום מתון, מטאטא, עד שהסוכר מתמוסס.
להקציף בשמנת, מלח ופלפל, ואז להרתיח עד מעובה מעט, על 2 דקות.
יוצקים רוטב חם על סלט לזרוק היטב. סלט העונה עם מלח ופלפל, במידת צורך, וקרמבל בייקון מעל.