תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חצילים ועדשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 386 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, פלפל קאיין, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו חציל קלוי ועדשים, חציל ממולא עם עדשים ודוחן, ו חציל עם עדשים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הוסף קמצוץ קטן של סודה לשתיה כדי להאיץ את בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את החצילים, המים והעשבי תיבול ומערבבים היטב כדי לצפות את החצילים עם התבלינים. מכסים בחוזקה ומבשלים עד שהחציל מתחיל להתרכך, כ -6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
אורזו או פסטה בצורת אורז
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים למעט בזיליקום טרי ופרמזן שקדים. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות, עד חצילים הוא רך ורוטב התעבה. מתבלים לפי הטעם במלח, מוסיפים בזיליקום טרי ומגישים על פסטה או אורז חום או דגנים מלאים אחרים. למעלה עם פרמזן שקדים,אם תרצה. כדי להפוך פרמזן שקדים, לעבד 1/4 כוס שמרים תזונתיים ו 1/3 כוס שקדים גלם שלמים בבלנדר או מעבד מזון עד מתפורר. לאחסן במקרר.