לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חומץ יין, זיתים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חצילים חמים וחמוצים, סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, ו מנה מתוקה וחמוצה ללא בשר עם טופו ובטטות.
הוראות
1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170 / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק את חצילים ובצל בשמן צלחת או צלייה פח, ואת העונה. צלוי במשך 20 דקות עד מתחיל לרכך וחום.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים את הצלפים, זיתים, עגבניות, חומץ וסוכר. מבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהכל רך.