חציל ביצים בנדיקט הוא פסקטריאן ארוחת בוקר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 415 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, מים, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את השמן, המלח והפלפל; מברישים משני צידי החציל.
מניחים ב -15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. לצלות 4-6 ב. מהאש למשך 5-7 דקות מכל צד או עד שהם רכים ומשחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
בינתיים, מקום 2-3 ב. של מים במחבת גדולה עם דפנות גבוהות; מוסיפים חומץ. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות. שוברים ביצים קרות, אחת אחת, לכוס פודינג או צלוחית; מחזיק את הכוס קרוב לפני המים, מחליק כל ביצה למים. מבשלים, ללא כיסוי, עד שהלבנים מתייצבים לחלוטין והחלמונים מתחילים להתעבות (אך אינם קשים), כ -4 דקות. בעזרת כף מחוררת מרימים כל ביצה מהמים.
בסיר כפול מעל מים רותחים, מקציפים כל הזמן את החלמונים, המים ומיץ הלימון עד שהתערובת מתחילה להסמיך ומצפה את גב כף מתכת. הפחיתו את החום לנמוך. מטפטפים לאט בחמאה מומסת, מקציפים ללא הרף.