חציל יפני בזיגוג מיסו (נאסו נו דנגקו)
המתכון היפני חצילים מזוגגים מיסו (Nasu no Dengaku) מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, מירין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 274 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Dengaku), חציל Nasu Dengaku-Miso מזוגג, ו Nasu Dengaku (חציל מזוגג מיסו בגריל) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מירין, סאקה, מיסו וסוכר בקערה קטנה ומערבבים במזלג עד לקבלת משחה הומוגנית. תניח בצד.
לשפשף חצילים על כל המשטחים עם שמן צמחי.
מחממים מחבת גריל או מכינים גריל גז או פחם לחום גבוה. חציל גריל, לחתוך בצד למטה עד סימני גריל חרוך מופיעים, על 1 1/2 דקות. סובב 45 מעלות ומבשל עד סימני חשיש משובץ מופיעים, על 1 1/2 דקות יותר. הפוך ולהמשיך לבשל עד מכרז כמעט, על 4 דקות יותר.
להעביר חצילים לצלחת גדולה ולאפשר להתקרר מעט.
התאם מתלה 6 אינץ ' מן האלמנט broiler preheat לחום גבוה. בזהירות להפיץ את זיגוג מיסו על פני השטח לחתוך של כל חצילים.
מניחים על תבנית אפייה או מחבת מרופדת בנייר כסף, עם הפנים כלפי מעלה. מטאטאים עד רך לחלוטין זיגוג החל קרמל, על 4 דקות.
העברה למגש, מפזרים זרעי שומשום ובצלצלים, ומגישים
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.