חציל עם פלפל, פטה וזיתים ירוקים
חציל עם פלפל, פטה וזיתים ירוקים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, עלים פנימיים של חסה חמאה, חצילים בקוטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: חציל עם פלפל, פטה וזיתים ירוקים, ירקות מערבבים ומטגנים עם חציל אגדה, פלפל ירוק ופטריות שיטאקה, ו פיצת פאטן ופלפל אדום.
הוראות
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי מעיל תחתון; חום מעל חום בינוני.
מוסיפים חצילים למחבת, מסדרים בשכבה אחת.
מפזרים חצילים עם מלח ופלפל. Sauté עד מבושל דרך, אבל לא השחמה, על 3 דקות לכל צד.
להעביר חצילים לסדין של נייר; מחבת מילואים.
סדר 1 רצועת פלפל על קצה מעוגל של כל פיסת חצילים, זמירה כדי להתאים, במידת הצורך.
מפזרים גבינה על גבי חצילים. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
סדר עלי חסה על מגש. מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מניחים חצילים, בצד גבינה למעלה, למחבת. מכסים ומבשלים עד שהגבינה מתרככת ומתחילה להמיס, כ 4 דקות.
מניחים 1 חתיכת חצילים על גבי כל עלה חסה.
מפזרים כל אחד עם זיתים אורגנו.